اعتراضات متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی بررسی می‌شود کسر حداکثر ۵ سال از سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش برای مربیان و معلمان هشدار فعالیت بارش‌های رگباری و سیلابی در ۴ استان از امشب اینترنت استارلینک به هند راه یافت جزییات و ضوابط ثبت نام نوبت دوم کنکور اعلام شد داروخانه‌های هلال احمر ۲۴ ساعته شدند/ فعالیت مراکز توانبخشی هلال احمر در نوروز کشف سکه‌های طلا و نقره ۶۰۰ساله خشکسالی بی‌سابقه در کشور؛ آب خط بحران را رد کرد کشف مقادیر زیادی از گونه‌های حیات وحش از فروشندگان ماهی قرمز شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب و نوسازی ساختمان «سینگر» صادر نشده است تشدید سامانه بارشی در ۳۰ استان کشور/ برف و باران همراه با طوفان مقام قضایی: هیچ متهمی نباید بیش از حد ضرورت در بازداشت بماند ۲۸ استان بارش زیر نرمال دارند حذف تأثیر معدل دهم از کنکور و سهم ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ابلاغ شد به‌زودی واتساپ در این گوشی‌ها از کار می‌افتد

خوردن عدس برای چه کسانی ممنوع است؟

عدس سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است که فواید زیادی دارد؛ اما برخی افراد نباید آن را مصرف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.

Anya Schwingel-Exner متخصص تغذیه آلمانی گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است.

علاوه بر این، عدس سرشار از پروتئین است. عدس خشک حاوی بیش از ۲۰ درصد پروتئین است؛ در حالی که این درصد در پخت و پز بین ۵ تا ۹ درصد متغیر است.

با ترکیب عدس با غلات مانند نان سبوس دار و ماکارونی می‌توان تمام عناصر پروتئینی مورد نیاز بدن را بدون نیاز به گوشت و لبنیات تامین کرد؛ بنابراین عدس جزء کلیدی رژیم گیاهخواری است.

این کارشناس تغذیه آلمانی گفت: عدس برای مبتلایان به نقرس مضر است؛ زیرا حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل می‌شود که به نوبه خود مشکلات نقرس را تشدید می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر